Het is altijd belangrijk om jezelf te blijven verwennen. Een eeuwenoude waarheid blijft dat als je jezelf niet leuk en mooi vindt, kunnen anderen dat ook niet vinden! Daarom is het eens in de zoveel tijd helemaal niet erg om jezelf te trakteren. Normaal gesproken doe ik dat met een nieuw jurkje of een toffe broek, maar soms heb je dat ook gewoon nodig. Dan voelt het niet echt als verwennen. Daarom ben ik twee jaar geleden begonnen met dingen voor mezelf kopen, die ik anders nooit zou kopen voor mezelf. Het gaat dan vooral om kwalitatief betere producten dan dat ik gewoon zou gebruiken. Mijn meest succesvolle verwenmomentje voor mijzelf was toen ik een gellak set van Yinger voor mezelf kocht. In deze blog ga ik jullie alles vertellen over dit cadeautje aan mijzelf, en waarom jullie dat ook zouden moeten doen!

Hoe ik uitkwam bij de gellak sets van Yinger

In een van de eerdere varianten van mijn ‘treat yourself’ was ik met een vriendinnetje naar een nagelsalon gegaan. Ik houd erg van goede en verzorgde nagels, maar een nagelsalon vond ik te overdreven om daar geld aan uit te geven. Totdat ik het dus als cadeau voor mijzelf kocht! We kozen voor een gellak behandeling, en ik was ontzettend verrast! Wat een kwaliteitsverschil met gewone nagellak! Mijn nagels zagen er weken lang verzorgd en professioneel uit! Dit wilde ik altijd, maar een bezoekje aan de nagelsalon is wel erg duur. Toen ben ik online stiekem op zoek gegaan naar een alternatief, en zo kwam ik Yinger tegen!

Wat maakt Yinger zo’n fantastisch merk?

Yinger is een gellak merk die online een gigantisch aanbod aan gel nagellakken heeft. Ze geven salon kwaliteit voor een veel betere prijs dan een salon! Het enige verschil is natuurlijk dat je het zelf moet aanbrengen. Maar dat vind ik niet erg, ik vind niets heerlijker dan na een lange week werken lekker te douchen, op de bank te ploffen met wat wijn en mezelf een heel beauty-ritueel te geven! Yinger heeft zowel gewone gel nagellakken als gellak sets. Eerst had ik een gewoon potje besteld. Deze nagellak blijft langer zitten dan gewone nagellak, maar is nog niet zo fantastisch als een salonbehandeling. Daarom heb ik een paar maanden geleden besloten om te investeren in de Yinger Salon Premium set. Bij deze set krijg je primers, base- en topcoats, gellak in verschillende kleuren en een UV/LED hardingslamp, die ze ook bij nagelsalons hebben. Voor de prijs van twee bezoekjes aan een salon krijg je al deze dingen in huis! En toen ik het ging uitproberen was de kwaliteit hetzelfde!

De Yinger nagellak set is dus wel het meest perfecte cadeau dat ik voor mezelf gekocht heb. Nu loop ik altijd met verzorgde nagels rond, terwijl ik maar eens in de paar weken mijn nagels hoef te lakken! Daarnaast bespaart het me veel geld, terwijl ik mezelf toch echt goed verwend heb!