Graag zou ik willen vertellen over mijn schoenenverzameling. Ik ben namelijk een echte schoenenfanaat. Zo heb ik bij elkaar meer dan 30 paar schoenen, ik krijg er nu eenmaal nooit genoeg van. Mijn favoriete schoenen zijn  mijn Nubikk sneakers en ik ga hier vertellen waarom. Deze schoenen zijn wel wat duurder dan gemiddeld maar de kwaliteit liegt er dan ook niet om. Daarnaast zitten de schoenen echt perfect aan mijn voeten en dat kan ik goed gebruiken. Ik ben namelijk de hele dag op pad en dan is het aan te raden schoenen te dragen die lekker zitten.

Hoe bepaal ik welke schoenen ik wil?

Dit is een vraag die mensen wel eens aan mij stellen. Hoe weet je nu precies wat voor schoen je wilt en waar je op moet letten? Ik kan zeggen dat je hier eigenlijk pas achter komt als je vaker schoenen koopt, zoals ik. Omdat niet iedereen 30 paar schoenen gaat bestellen geef ik in dit Blog aan waar ik altijd op let. Ik denk dat jullie hier veel aan zouden kunnen hebben. Als ik nieuwe Nubikk sneakers bestel heb ik al van tevoren in mijn hoofd dat ik dit merk wil. Daarnaast heb ik altijd al een bepaald bedrag in mijn hoofd. Zo geef ik aan schoenen die ik voor de winter koop standaard meer geld uit dan voor schoenen die ik zomaar tussendoor bestel. Ook heb ik vaak al een kleur en model in gedachte, maar het kan geen kwaad de overige modellen ook eens te bekijken. Daarna moet je voor jezelf nagaan waarvoor je de schoenen nodig hebt. Ik koop bijvoorbeeld geen witte schoenen in de winter omdat ik deze vervolgens niet netjes kan houden.

Waarom koop ik Nubikk sneakers?

Dit merk sluit perfect aan bij mijn wensen. Zo hebben de schoenen een jonge en sportieve uitstraling. Ze staan goed onder een standaard spijkerbroek, maar ook onder een pak misstaan ze niet. Verder zijn ze tijdloos, van uitstekende kwaliteit en de prijs valt mij reuze mee. Ik heb wel eens gehad dat ik schoenen bestel waarvan deze binnen de kortste keren beschadigen of niet meer lekker zitten na het uitlopen. Bij mijn sneakers van Nubikk heb ik hier nog nooit last van gehad en daarom ben ik nu vaste klant! Ook is het bij dit merk mogelijk de schoenen in een fysieke winkel te passen. Erg handig wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent van de maat of het model!