Bosch E-bike

Een Bosch E-bike kopen staat niet alleen garant voor een topkwaliteit elektrische fiets, maar biedt je ook een betrouwbare ondersteuning tijdens allerlei fietstochten. Het is dan ook niet voor niets dat het Bosch E-bike systeem voor elektrische fietsen het meest verkochte systeem is van de afgelopen jaren. Als je op zoek bent naar een E-bike met een krachtige motor, kies dan voor het Classic, Active of Performance systeem van Bosch E-bike. Zo ben je niet alleen verzekerd van een elektrische fiets die jaren meegaat, maar heb je ook een E-bike die is uitgerust met een goede krachtige motor met een lange levensduur.

Classic, Active of Performance Bosch E-bike systeem

De keuze voor een elektrische fiets kan best gecompliceerd zijn. Natuurlijk wil je lang plezier hebben van jouw E-bike, maar wil je ook een elektrische fiets hebben die bij jouw sportieve prestaties past. Daarom komt het Bosch E-bike systeem met 3 verschillende klassen. Zo kun je kiezen voor een Classic of Active Bosch E-bike systeem als je een recreatieve fietser bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het fietsen van kortere afstanden, een dagelijkse rit van en naar het werk of het doen van boodschappen op de fiets. Ben je een fanatieke fietser en wil je optimaal kunnen profiteren van een krachtige motor? Kies dan voor het Performance Bosch E-bike systeem.

Voordelen van een Bosch E-bike systeem

Als absolute marktleider kun je met een Bosch E-bike systeem rekenen op behoorlijk wat voordelen. Zo bieden deze motoren een geweldige ondersteuning bij tijdens allerlei invloeden. Hierbij kun je denken aan weersinvloeden zoals zijwind, wind tegen of rukwinden, maar ook als je een pittige klim moet maken tegen de heuvel op. Daarnaast heeft een Bosch E-bike een makkelijk bedieningspaneel in de vorm van een duidelijk display en is deze eenvoudig afneembaar. Nog een groot voordeel van een Bosch E-bike is dat ze laag van gewicht zijn wat het comfort aanzienlijk verbeterd. Daarnaast is het Bosch E-bike voorzien van een handig aandrijfsysteem door toedoen van een middenmotor. Dit verhoogd niet alleen het gebruiksgemak maar ook de sportieve prestaties van de fietser. Is er door slijtage of andere invloeden een defect ontstaan aan het Bosch E-bike systeem? Een Bosch E-bike is eenvoudig te demonteren en te vervangen door een nieuw exemplaar.