Valentijn staat weer voor de deur en dat bekend dat we onze vriend of vriend nog een keertje extra mogen laten weten hoe gek we wel niet op hem of haar zijn. Ook al zegt menig mens niet aan Valentijn te doen, een kleinigheidje laten we nooit achterwegen. Of het nu een kaartje is of een klein cadeautje, iets krijgen op Valentijnsdag voelt toch altijd weer een beetje speciaal. In deze blog vertel ik je meer over de zoektocht naar het perfecte Valentijscadeau.

Een kaartje kan nooit kwaad

Onder het mom van “Een foto zegt meer dan duizend woorden” kan een kaartje denk ik nooit kwaad. Op een kaartje kan je net die paar woorden neer zetten die je normaal gesproken misschien iets te weinig zegt. En kies je een geschikte, persoonlijk kaart dan versterkt je, je woorden alleen maar. Wil je het helemaal goed doen kies er dan voor om een kaart te maken met een foto van jullie zelf of iets wat met jullie te maken heeft. Dit benadrukt nog maar eens hoe gek je wel niet op de ander bent.

Als je de ander zijn smaakt weet is kleding altijd een goed cadeau

Iemand kan nooit teveel kleding hebben. We zeggen het vaak genoeg maar wie meent daar eigenlijk nou wat van. Kleding is altijd een goed cadeau mits je wel de smaak weet van de ander. Een paar nieuwe nike sneakers, een shirt of polo van Balr. of een nieuwe trainingsoutfit. Kleding maken de man (of de vrouw) en kan altijd als cadeau!

Een nachtje of dagje weg

Nog zo’n cadeau wat nooit kwaad is er even tussenuit met ze tweeën. Of dit nu een nachtje of een dagje weg is, alles wordt op prijs gesteld. Ga je dagje shoppen, naar de dieren, fietsen, wandelen of huur een kamer in een luxe hotel. Er even tussenuit kan altijd en is altijd fijn!

Iets persoonlijks

Het klinkt misschien een beetje afgezaagd maar iets persoonlijks blijft ook altijd nog een goed cadeau. Of het nou een foto of canvas is, een sieraad met een naam of datum erin gegrafeerd, een hoesje voor je telefoon met een foto erop.. het maakt niet uit. Iets wat echt van jullie samen is blijft misschien nog wel het mooiste cadeau wat er bestaat.

Weet jij al wat jouw Valentijnscadeau voor dit jaar wordt? Laat het ons weten in een comment, we zijn namelijk razend benieuwd!