Kleding vinden kan soms een heel drama zijn, je zoekt al urenlang naar bijvoorbeeld grote maten lingerie en hebt nog steeds niets gevonden wat je echt leuk lijkt. Shoppen is niet een hobby voor iedereen dus, maar sommigen vinden het hartstikke leuk. Voor hen is het een manier om eventjes een pauze te nemen en zichzelf te trakteren na bijvoorbeeld een periode lang hard gewerkt te hebben. We verdienen het allemaal wel eens om iets leuks te doen, om onszelf te trakteren op iets waar we ook echt van genieten. Wat dat voor jou is verschilt misschien van dat van een ander, maar dat houdt het juist leuk.

Zet jezelf niet onder druk

We moeten nou eenmaal werken, dat is waar, en daar kunnen we ook niet onderuit. Maar dat wil nog niet zeggen dat je jezelf de grond in moet werken. Je hebt soms gewoon een pauze nodig, en dat is heel normaal. Je hoofd zowel als je lichaam moeten af en toe even een pauze nemen, en dat is heel natuurlijk. Wees niet te hard tegen jezelf, want dan krijg je straks misschien helemaal niets meer voor elkaar. Er is vast wel iets wat je graag doet, een hobby, hoe groot of klein dat ook is. Soms moet je daar ook even tijd voor nemen, het is net zo belangrijk als werk. En misschien zelfs nog wel belangrijker, want dan zorg je dus voor jezelf.
Grote maten lingerie

Iets simpels is al prima

Het betekent natuurlijk niet dat je nu een hele wereldreis hoeft te plannen. Als jij al lekker rustig wordt door bijvoorbeeld een boek te lezen of een lang warm bad te nemen dan is dat ook helemaal prima. Het hoeven geen grote en spectaculaire dingen te zijn als je dat niet wilt. Tijd voor jezelf nemen wilt echt niet zeggen dat je gelijk een paar weken lang helemaal van de radar af hoeft te zijn. Doe gewoon eens iets leuks. Ga shoppen en schaf eindelijk die grote maten lingerie aan die je al zo lang op je lijstje hebt staan. Want met de juiste lingerie (en dan JUIST met grote maten lingerie in Ć©cht de juiste maat) voel je je al direct een stuk beter!

En dan weer door

En als je dan eenmaal een moment voor jezelf hebt gehad kun je ook weer rustig aan het werk gaan. Je hebt weer even een pauze gehad van de dagelijkse sleur en kan daarna weer aan de gang. Hard werken is natuurlijk positief, maar er bestaat ook zoiets als te hard werken, en als je dat te lang doet kan het nogal een negatief effect op je hebben. Op je lichaam en je brein. Dus kortom: take a break!